Micuţa campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 12 ani împliniţi practică tenisul de performanţă de şapte ani şi speră să ajungă o mare campioană. Irina Fetecău este convinsă că ţara noastră poate să aibă, în viitor,

La numai 12 ani împliniţi practică tenisul de performanţă de şapte ani şi speră să ajungă o mare campioană. Irina Fetecău este convinsă că ţara noastră poate să aibă, în viitor, o jucătoare în topul mondial. "Am jucat alături de Andrei Pavel şi de Ilie Năstase în partide demonstrative şi m-am bucurat de fiecare minge schimbată cu cei doi", povesteşte micuţa tenismenă.

Irina Fetecău spune că nu se teme de adversari şi că este foarte atentă atunci când mingea este trimisă cu viteză. "Idolul meu în tenis este Ana Ivanovici.

Îmi doresc să ajung ca ea. A avut şi ea 12 ani ca şi mine şi visa glorie şi performanţă. Acum ceea ce a dorit i s-a îndeplinit. Dacă îmi văd de treabă şi lupt pentru visul meu pot să ajung şi eu acolo unde este Ana acum", ne-a spus, încrezătoare, Irina Fetecău.

Este conştientă că fără să participe la întreceri internaţionale nu poate să obţină rezultate excelente în carieră. Anul acesta a evoluat în turnee din Serbia şi din Slovenia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite