Michael Buffer, pe urmele lui Dracula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Buffer
Michael Buffer

Americanul Michael Buffer (66 de ani), celebrul ring announcer al galei "Campion pentru Romania", care va prezenta meciul de titlu mondial IBF dintre Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mandy, doreşte neapărat să viziteze Castelul lui Dracula, a declarat preşedintele FR de Box, Rudel Obreja.

"Ne-a spus că are doar o mare dorinţă. Vrea neapărat să viziteze Castelul lui Dracula. I-am spus ca România are alte locuri mult mai frumoase, însă el vrea sa vadă de unde a pornit legenda", a declarat preşedintele FR de Box, Rudel Obreja.

Mister "Let's get ready to rumble!", cum mai este cunoscut Buffer, va ajunge în România cu câteva zile înaintea datei de 9 iulie, când este programată gala profesionistă de box ce va avea loc la Pavilionul Romexpo din Capitală.

Buffer, care anul viitor va împlini 30 de ani de la debutul în cariera de ring announcer, este doar una dintre celebrităţile care vor fi prezente la gala „Campion pentru România". „Vor mai fi şi alte surprize", a spus Rudel Obreja.

"Canadienii care îl vor susţine pe Lucian Bute au contactat agenţiile de turism pentru a vizita Castelul lui Dracula. Creşterea numărului de turişti este pe placul ministrului Elenei Udrea, care promovează, cu ajutorului lui Lucian Bute, imaginea României. Lucian Bute va purta frunza pe şort şi pe halat la gala Campion pentru Romania", a adăugat Obreja.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite