Metal Galaţi vrea să golească Vafikbank

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana ţării la volei feminin, Metal Galaţi, va întâlni, în grupa C a Champions League, puternica grupare Vakifbank Istanbul din Turcia, actuala deţinătoare a Challenge Cup. Adversarele

Campioana ţării la volei feminin, Metal Galaţi, va întâlni, în grupa C a Champions League, puternica grupare Vakifbank Istanbul din Turcia, actuala deţinătoare a Challenge Cup. Adversarele româncelor sunt considerate favorite în această întâlnire, formaţia vizitatoare având un buget de aproximativ 13 milioane de euro, faţă de un milion cât a anunţat Metal la începutul acestui sezon.

Antrenorul Zoran Terzici, sârbul care pregăteşte echipa din Galaţi, a declarat că partida va fi una foarte dificilă. „La Vakifbank evoluează Jelena Nikolici, Angelina Grun şi Kinga Maculewicz, jucătoare puternice, care pot câştiga singure un meci.

Alături de ele mai sunt alte trei componente din selecţionata Turciei, aşa că va daţi seama de forţa acestui team”, a precizat Terzici.

Alida Marcovici, una dintre cele mai experimentate voleibaliste de la Metal, este convinsă că formaţia sa poate învinge pe Vakifbank. „După victoria din Polonia, cu Muszyna, orice este posibil. Nu m-am aşteptat să învingem atât de uşor pe Fakro, pentru că am avut emoţii înaintea acestui meci.

Partida cu Vakifbank va fi foarte dificilă pentru că au un lot excelent, însă sunt sigură că le putem bate”, a adăugat Marcovici. „O cunosc pe Nikolici şi ştiu cum joacă. Va fi greu să o oprim, însă nu imposibil”, a spus Ivana Djerisilo.

Meciul va fi transmisîn direct de Sport.ro Partida dintre Metal şi Vakif-bank se va disputa mâine, de la ora 19.00, în sala „Giuleşti” din Capitală, şi va fi transmisă în direct de Sport.ro. La acest meci vor veni 100 de suporteri din Galaţi, însă vicepreşedintele Alexandru Deju a spus că la meci sunt aşteptaţi peste 200 de fani ai adversarelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite