VIDEO Mendy: "Am venit în România pentru a înfrunta un campion, va fi dificil, dar sunt pregătit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul francez Jean-Paul Mendy a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", la sosirea în România, că în partida cu Lucian Bute, contând pentru titlul mondial, versiunea IBF, va întâlni un campion, însă a precizat că este pregătit pentru această confruntare.

"Sunt pentru a treia oară în România. Prima dată am fost în 1996. Am venit pentru a înfrunta un campion, în România, ştiu că va fi dificil şi sunt pregătit ca atare. Este un meci dificil aşa că nu contează modul (n.r. - de a câştiga), sunt aici pentru ceva concret. Nu am un plan pentru meci, va fi în funcţie de feeling", a spus Mendy, care a precizat că nu are o lovitură decisivă pe care să o folosească.

Referitor la faptul că a fost acuzat de mai mulţi adversari pentru stilul său nesportiv, Mendy a afirmat: "Lumea boxului mă cunoaşte, nu am fost descalificat niciodată, nu am fost niciodată un «bad boy» ca anumiţi francezi".

Pugilistul francez, în vârstă de 37 de ani, şi-ar fi dorit ca după meciul de sâmbătă să poată vizita România. "Aş vrea să rămân după meci să vizitez România, dar nu îmi permite timpul", a completat Mendy, care şi-ar dori ca în cazul unei victorii în partida cu Bute, să-l întâlnească pe câştigătorul turneului Super Six.

Jean Paul Mendy va susţine un antrenament public, marţi, de la ora 13.00, la AFI Cotroceni, la o oră după cel al lui Bute. Miercuri, ora 12.00, va avea loc conferinţa de presă comună Lucian Bute-Jean Paul Mendy, la Hotel Marriott. Vineri, la ora 12:00, va avea loc cântarul oficial Lucian Bute, Jean Paul Mendy la Hotel Marriott.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite