Medaliaţii din 2010 la canotaj şi kaiac-canoe vor participa la Gala Sporturilor Nautice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii medaliaţi la competiţiile majore din 2010 la canotaj şi kaiac-canoe vor fi prezentaţi şi vor participa la curse demonstrative în cadrul Galei Sporturilor Nautice, care va avea loc duminică, pe Lacul Herăstrău din Bucureşti.

Vor avea loc mai multe curse demonstrative de canotaj şi kaiac-canoe pe o pistă amenajată unde vor participa aproximativ 110 sportivi, printre care se vor afla şi campionii mondiali la canoe dublu, la probele de 500 şi 1.000 de metri, Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi.

Spectatorii care vor participa la Gala Sporturilor Nautice vor putea să le vadă la lucru pe câştigătoarele medaliei de aur la proba de dublu rame la CE din Portugalia, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, precum şi echipajul de 8+1, care a cucerit titlul european, format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Crãciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Mironcic şi cârmaciul Teodora Stoica.

Evenimentul din Parcul Herăstrău va începe de la ora 12.00, cu prezentarea medaliaţilor din 2010 de la kaiac-canoe, precum şi a lotului care va participa la Campionatele Mondiale de canotaj din perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, pe Lacul Karapiro din Noua Zeelandă.

Organizatorii Galei Sporturilor Nautice au anunţat că printre invitaţii la acest eveniment se numără şi foşti campioni mondiali şi olimpici la canotaj şi kaiac-canoe, preşedintele României Traian Băsescu, premierul Emil Boc, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Doina Melinte, şi reprezentanţi ai federaţiilor de canotaj şi kaiac-canoe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite