Meciul lui Bute, live pe magazinul Cocor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care nu au mai prins bilet la gala de sâmbătă seară, în care va boxa şi campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, n trebuie să dispere.

Partida dintre Bute şi Mendy va fi transmisă live pe faţata magazinului Cocor, acolo unde sunt amplasate mai multe ecrane cu o suprafaţă de 565 de metri pătraţi. Meciul are loc la Romexpo, iar Bute a declarat că este convins că le va da românilor motive de bucurie.

Partea bună este că toate persoanele care aleg să vizioneze meciul în stradă vor putea ajunge imediat la Universitate, acolo unde Lucian Bute doreşte să-i adune pe români, ca pe vremea „Generaţiei de Aur“. „Ar fi o sărbătoare frumoasă, dar mai e până atunci", a precizat el.

Audienţă de 400 de milioane de oameni

Gala „Campion pentru România" va fi transmisă în 80 de ţări de pe trei continente (Europa, America şi Asia). Cum se estimează că disputa Bute - Mendy va urmărită de circa 400 milioane de oameni, rezultă că acesta va fi cel mai vizionat eveniment sportiv organizat vreodată în ţara noastră. Meciul pentru titlul mondial va fi transmis de Pro TV, la noi, Showtime şi TVA, în Canada şi SUA, şi Orange Television, în Franţa. Pe lista ţărilor unde disputa va fi transmisă se numără Anglia, Germania, Italia, Spania, Rusia, Ucraina, Mexic, Filipine şi Thailanda. La puţin timp după conferinţa de presă, preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, s-a întâlnit cu Lucian Bute. Eroul de la Sevilla i-a dăruit campionului mondial de la supermijlocie un tricou al Stelei inscripţionat cu numele pugilistului şi cu numărul 1, acelaşi pe care l-a purtat celebrul portar în vremurile în care el şi colegii săi cucereau Europa. 

Afla pe forbes.ro ce investitii face Lucian Bute cu banii din box

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite