Materiale de 5 miliarde pentru juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Baschet va dota cluburile de copii şi juniori afiliate cu materiale şi instrumente necesare procesului de pregătire. "Este un program specializat pe care l-am pus la

Federaţia Română de Baschet va dota cluburile de copii şi juniori afiliate cu materiale şi instrumente necesare procesului de pregătire.

"Este un program specializat pe care l-am pus la punct împreună cu Academia Naţională pentru Educaţie Fizică şi Sport prin care antrenorii vor putea beneficia de ultimele modele de pe plan internaţional", a declarat Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet. Suma totală cheltuită de forul baschetbalistic pentru a oferi aceste materiale este de 5 miliarde de lei.

Banii au fost obţinuţi de la Guvernul României prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Sport, care a aprobat strategia federaţiei. "Până acum, antrenorii de la copii şi juniori nu prea au respectat linia metodică stabilită şi nici noi nu putem coordona de la centru activitatea lor", a mai spus Carmen Tocală. "Prin acest program noi încercăm să le asigurăm aproape tot ce este necesar pentru o pregătire la standarde internaţionale", a încheiat preşedintele FR Baschet.

Spalding, mingea oficială în 2008-2009

Începând din sezonul 2008-2009, mingea oficială pentru toate nivelurile, inclusiv Divizia A, este asigurată de Spalding, care furnizează mingea oficială pentru liga profesionistă nord-americană, NBA. Mingiile sunt personalizate cu logo-ul FR Baschet.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite