Marit Breivik a lăudat România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea Norvegiei, Marit Breivik, a vorbit despre reprezentativa feminină de handbal a României, la finalul turneului efectuat de selecţionata nordică la Cluj. Breivik a lăudat

Antrenoarea Norvegiei, Marit Breivik, a vorbit despre reprezentativa feminină de handbal a României, la finalul turneului efectuat de selecţionata nordică la Cluj.

Breivik a lăudat jocul României, remarcând faptul că tricolorele constituie un grup unit, capabil să pună probleme oricărei echipe. Antrenoarea campioanei Europei consideră că România porneşte cu cea de-a treia şansă la câştigarea aurului olimpic, fiind devansată doar de Rusia şi de Norvegia.

Marit Breivik le-a remarcat pe Valentina Ardean, Ionela Gâlcă şi pe Cristina Neagu (foto), mărturisind că şi-ar dori să aibă astfel de jucătoare sub comanda sa: "Cine nu le-ar dori pe Ardean şi pe Gâlcă, ori pe tânăra Neagu? Sunt jucătoare de superclasă, mi-ar fi plăcut să fie norvegiene!

Dacă era aşa, sigur evoluau acum în echipa mea", a spus antrenoarea care le are în lot pe cea mai bună jucătoare a lumii, Katja Nyberg, şi pe cea mai bună coordonatoare de joc de la Mondialul de anul trecut, Gro Hammerseng.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite