Halas, eliminat în turul doi la CE de judo de la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Halas a fost eliminat vineri, în turul doi al grupei B, la categoria 81 de kilograme, la Campionatul European de la Viena. Românul l-a învins în primul tur al grupei B pe macedoneanul Vanko Sarafov, dar în turul secund a cedat în faţa rusului Sirazhudin Magomedov, care a câştigat ulterior grupa şi va evolua în semifinalele categoriei 81 kilograme.

Ziua de vineri a început prost şi pentru Costel Dănculea, care a fost eliminat chiar din primul tur, fiind învins de olandezul Dex Elmont.

Joi, la categoria 66 de kilograme, Dan Fâşie a ocupat locul cinci, ratând medalia de bronz, în cea de-a doua confruntare din recalificări, cu austriacul Andreas Mitterfellner, care a reuşit să-l doboare pe român după doar 14 secunde.

România va mai fi reprezentată în întrecerea masculină, sâmbătă, de Valentin Radu (90 kg) şi Daniel Brată (100 kg).

La feminin, România a cucerit două medalii de aur, joi, prin Alina Dumitru (cat. 48 kg) şi Corina Căprioriu (cat. 57 kg).

Premiile totale individuale la CE de la Viena sunt de 70.000 de euro, plus 14.000 de euro, care vor reveni antrenorilor cu sportivi medaliaţi şi încă 6000 de euro sportivului sau sportivei, care va câştiga cele mai multe meciuri prin ippon.

Primele trei echipe din clasamentul final vor fi recompensate cu câte 10.000 de euro (locul I), 5.000 de euro (locul II) şi 3000 de euro (locul III).

Premiile individuale vor avea următorul cuantum: 2500 de euro (medalia de aur), 1500 de euro (medalia de argint) şi două premii a câte 500 de euro (medaliile de bronz).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite