Marian Drăgulescu, retras şi din finala de la sărituri, la CM de la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Gimnastul Marian Drăgulescu nu va evolua, duminică, în finala de la sărituri, accidentarea suferită în calificări, la Campionatul Mondial de la Tokyo, afectându-l mai mult decât se credea iniţial.

Drăgulescu s-a accidentat în calificări, la sărituri, colectivul tehnic şi cel medical luând decizia de a-l retrage din finala pe echipe şi cea la individual compus. Cu toţii sperau că Drăgulescu va fi apt de concurs în alte două finale în care era calificat, la sol şi sărituri. Sâmbătă, după ce a efectuat încălzirea, gimnastul a fost nevoit să renunţe la finala de la sol, iar în cursul serii, FR Gimnastică a anunţat că Marian Drăgulescu nu va evolua nici în finala de la sărituri, de duminică.

Delegaţia României a fost urmărită aproape zilnic de ghinioanele accidentărilor, de când a început Campionatul Mondial la Tokyo. În afara lui Drăgulescu, Cristian Băţagă s-a rănit grav la talpă, în finala pe echipe, având nevoie şi de o intervenţie medicală. Cea de-a treia "victimă" din delegaţia României este gimnasta Diana Bulimar, care are o fisură metatarsiană la piciorul stâng şi, în urma investigaţiilor medicale, s-a luat decizia ca sportiva să nu mai concureze în finala de la sol, de duminică. Nici Flavius Koczi nu a putut face un concurs perfect, vineri, în finală la individual compus, el suferind o întindere la tendonul ahilian şi intrând în concurs pe propria răspundere.

Ultimele apariţii pentru gimnaştii români la CM de la Tokyo va avea loc duminică, cu Cătălina Ponor şi Amelia Racea în finala de la bârnă, respectiv Marius Berbecar, la paralele. Delegaţia României nu a cucerit până în prezent vreo medalie, dar ambele echipe au obţinut calificarea la JO de la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite