Lupte/Argint şi bronz pentru România la Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Campionatele europene de lupte de la Dortmund, sportiva româncă Estera Dobre (categoria 51 kg) a cucerit medalia de argint, iar Cristina Croitoru a intrat în posesia medaliei de bronz la categ. 48 kg, prima zi a concursului feminin având-o printre protagoniste şi pe Ana Maria Pavăl, locul 5-6 la categ. 55 kg.

În finala categoriei 51 kg, victoria a revenit ucrainencei Iulia Blahinia, cea care a privat-o din nou de medalia de aur pe Estera Dobre (foto), în timp ce Natalia Budu (Moldova) şi Ekaterina Krasnova (Rusia) au obţinut medaliile de bronz.

La categ. 48 kg, Cristina Croitoru a dispus în finala pentru medalia de bronz pe reprezentanta gazdelor, Nina Hemmer, cu bronz fiind recompensată şi poloneza Iwona Matkowska, care a dispus de Yana Stadnik (Marea Britanie). Întrecerile acestei categorii au fost dominate din nou de dubla campioană europeană Maria Stadnik, din Azerbaidjan, care a învins-o în finală pe Kristina Daranuţa (Ucraina).

Medalia de aur la 55 kg a fost cucerită de suedeza Ida-Theres Nerell, care a dispus în finală de Ludmila Cristea (Moldova). Medaliile de bronz a fost adjudecate de Maria Gurova, din Rusia, care a întrecut-o pe Ana Maria Pavăl, şi de Katarzyna Krawczyk (Polonia), învingătoare în faţa cehoaicei Lenka Martinakova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite