VIDEO Lucian Bute a trecut fără probleme de cântarul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute (dreapta)  se află în faţa unui nou test
Lucian Bute (dreapta) se află în faţa unui nou test

Boxerul român Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, nu a avut deloc probleme cu greutatea înaintea cântarului oficial ce a precedat meciul cu Jesse Brinkley, în care Bute îşi va apăra, pentru a şasea oară, titlul mondial.

Lucian Bute a avut, la cântarul oficial, o greutate de 76,1 kilograme, iar Jesse Brinkley a fost cu doar o sută de grame mai greu decât românul. Deşi a trebuit să slăbească pentru a atinge greutatea optimă, Bute se simte în mare formă, lucru care i se datorează nutriţionistei sale, Melanie Oliver.

„Sunt la capacitate maximă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihologic. Este fantastic ce a făcut Melanie pentru mine. Am putut să mănânc de două ori pe zi pe durata cantonamentului“, a spus românul.

IBF le impune, mai nou, pugiliştilor o probă a cântarului şi în dimineaţa meciului, pentru a evita ca aceştia să urce în ring cu o greutate mult mai mare decât cea de la cântarul oficial. Astfel, cei doi boxeri vor trebui să aibă, înaintea meciului, maximum 80,9 kilograme. „Mi-e foarte foame. Abia aştept să urc din nou în ring şi să fac spectacol în faţa fanilor mei din Montreal“, a precizat Bute.

Meciul Lucian Bute - Jesse Brinkley, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, are loc în cadrul unei gale ce se va desfăşura la noapte, la Centre Bell, din Montreal.

Din păcate, meciul lui Bute nu va fi transmis de nicio televiziune din România, putând fi ascultat doar la Radio România Actualităţi, de la ora 6 dimineaţa, în comentariul lui Adrian Fetecău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite