Lucian Bute: "Îi voi închide gura lui Froch într-o zi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că s-a obişnuit cu afirmaţiile boxerului Carl Froch, conform căruia românul a fi supraestimat, şi a precizat că într-o zi îi va "închide gura" britanicului.

"Sunt obişnuit cu aceste afirmaţii. Ward, Abraham şi Kesler au vorbit de bine despre mine, Froch este singurul care face astfel de comentarii. Nu e nicio problemă, îi voi închide gura mare într-o zi", a spus Bute, potrivit ruefrontenac.com.

Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat, în data de 7 mai, că Lucian Bute este supraestimat şi că la un eventual meci cu el românul nu ar rezista 12 runde şi ar primi lovituri dese şi mai dure ca niciodată. "Va fi vai de Bute dacă va nimeri în calea mea apoi. Vă jur că acest băiat nu va rezista 12 runde împotriva mea. În seara în care Bute mă va întâlni, va primi lovituri mai dese şi mai dure ca niciodată", a afirmat Froch.

Românul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, în data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Ulterior, el a anunţat că va disputa următorul meci la 9 iulie, în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite