Lucian Bute: Acel KO a venit fără să mă forţez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute şi JP Mendy * Foto: Marian Burlacu
Lucian Bute şi JP Mendy * Foto: Marian Burlacu

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă noapte, că s-a pregătit foarte bine pentru meciul cu Jean Paul Mendy, subliniind că lovitura a venit neaşteptată, fiind scurtă şi imprevizibilă, în repriza a patra.

"M-am pregătit foarte bine pentru acest meci, nu puteam să-mi permit să subestimez adversarul. Boxul este un sport foarte dur, am avut o strategie foarte bine pusă la punct. A venit acel KO fără să mă forţez. La începutul meciului mă aşteptam să fie puţin mai agresiv, a adoptat o tactică defensivă, a încercat să mă surprindă. A fost un adversdar obligatoriu, am fost obligat să boxez cu el, nu avea nicio înfrângere, în box se poate termina în prima repriză, într-un minut", a declarat Bute.

Dovada faptului că momentul în care l-a înfrânt pe Mendy a fost surprinzător şi pentru Bute a fost că pugilistul nu a ştiut cu exactitate când l-a făcut KO pe francez.

Întrebat dacă mai ştie în ce repriză l-a făcut KO pe Mendy, Bute a răspuns: "În repriza a cincea, nu?", răspunsul jurnaliştilor venind prompt: "în a patra".

"În primele reprize Mendy, s-a deplasat bine, a avut strategie, dar am fost mai bun, stânga a funcţionat bine. Nu am forţat acest KO, lovitura a venit neaşteptată. A fost scurtă şi imprevizibilă. Este box, este un sport de contact, îmi pare rău, dar decât să plângă mama, mai bine plânge mama lui", a mai spus campionul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite