Lecţii de la italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de dans "Phoenix" organizează în perioada 7-9 septembrie un stagiu de pregătire la categoria standard, în Capitală. Antrenamentele şi orele particulare de grup şi perechi vor fi

Clubul de dans "Phoenix" organizează în perioada 7-9 septembrie un stagiu de pregătire la categoria standard, în Capitală.

Antrenamentele şi orele particulare de grup şi perechi vor fi susţinute de tehnicianul italian Fabio Boso, cel care coordonează celebra echipă Team Diablo.

La clubul din Peninsulă sunt legitimate perechile Paolo Bosco - Silvia Pitton şi Benedeto Ferugia - Claudia Kohle, primele două în clasamentul mondial la categoria standard. Cei care doresc să participe la acest stagiu de pregătire pot suna la numărul de telefon 021.327.51.16 sau pot scrie un mail la adresa graducan@yahoo.com.

Clubul de dans Phoenix Bucureşti are rezultate excelente în pregătirea grupelor de copii şi juniori, perechile Codrin Boldea - Ioana Zaharia, Alexandru Stanciu - Diana Albeanu şi Bogdan Tălpigă - Maria Tălpigă au dominat întrecerile la categoriile 12-13 şi 14-15 ani. Dansurile la care se vor face antrenamente sunt vals, vals vienez, tango, rumba şi alte stiluri din categoria standard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite