Larisa Iordache: Ne-am făcut exerciţiile cum trebuie. Tot timpul e loc de mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larisa Iordache, o gimnastă de mare viitor, a reuşit să treacă peste problemele cu piciorul şi a concurat la paralele şi sărituri, contribuind la medalia de bronz cucerită de România în concursul feminin de gimnastică de la JO 2012.

"Orice medalie olimpică este extrem de importantă pentru un sportiv. A fost un concurs mai bun decât în calificări, dar tot timpul e loc şi de mai bine. Ne bucurăm însă că nu am avut nicio ratare şi asta s-a şi văzut. Presiune a fost tot timpul, şi emoţii, însă noi am fost mulţumite că am făcut exerciţiile aşa cum a trebuit. Noi am avut obiectivul să stăm pe aparate şi să ne facem treaba ca şi acasă", a declarat Larisa Iordache, după festivitatea de premiere.

Larisa, care nu mai resimte dureri la picior, va mai concura în finala de la individual compus, transmite Agerpres. Părinţii Larisei Iordache se află la Londra şi îşi vor susţine fata în finalele pe aparate. "Pentru orice copil, contează foarte mult să fie părintele lângă el, primeşte încurajări şi se simte mai bine. La individual, sper că va fi bine, nu pot să zic altceva. Sunt foarte bine, nu mai am probleme cu piciorul", a mai spus Larisa.

Diana Bulimar, un excelent om de echipă, opina că medalia olimpică îi dă un imbold de a continua să facă gimnastică: "Sper că voi fi la fel de constantă şi în continuare îmi voi face şi mai bine treaba. Am fost o echipă tot timpul şi ne-am dorit o medalie. Bronzul acesta mă face să-mi doresc să fiu mai bună, să continui cu gimnastica şi să merg mai departe".

Diana Bulimar mai este calificată în finala de la bârnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite