Ciclism: Lance ar putea concura şi în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a anunţat că nu va mai participa în sezonul viitor la Turul Franţei, se pare că Lance Armstrong nu va renunţa definitiv la ciclismul profesionist. El a anunţat posibilitatea de a participa în 2011 la o cursă în Colorado, pe care o şi organizează, un mai vechi vis al său, devenit acum realizabil.

Competiţia, care se va numit „Quiznos Pro Challenge", va avea loc între 22 şi 28 august 2011, iar traseul, deşi nu a fost definitivat încă, va cuprinde etape de munte, sprint şi coborâre.

Lance Armstrong speră să se poată număra printre concureţii din 2011, dar nu face deocamdată nicio promisiune. „Mă voi gândi la asta. Zilele mele în topul ciclismului profesionist european s-au încheiat cu siguranţă. Asta nu înseamnă că nu pot să particip aici în State la câteva competiţii internaţionale, pentru a continua să promovez valorile la care ţin: lupta împotriva cancerului, ciclismul şi tinerele generaţii de ciclişti", a declarat Armstrong.

Septuplul câştigător al Turului Franţei nu ştie încă dacă va putea lupta de la egal la egal, în cursa din Colorado, cu cicliştii care vor veni extrem de bine pregătiţi din Turul Franţei.

„Nu va fi uşor cu siguranţă, ei vor fi la alt nivel de pregătire. Dar vreau să fac asta. Nu ştiu dacă voi avea forma fizică necesară, probabil că nu. Vom vedea", a adăugat Lance.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite