Bute: "Voi face un meci mare cu Mendy şi centura va rămâne la mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilisul Lucian Bute, campion mondial în versiunea IBF, a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre meciul de sâmbătă seară, în care îşi va pune în joc centura în faţa francezului Jean-Paul Mendy, care a fost prezent, de asemenea, la conferinţa de presă comună dinaintea meciului.

Află pe forbes.ro ce investiţii face Lucian Bute cu banii din box

Lucian Bute: "Le mulţumesc românilor pentru susţinerea lor şi pentru interesul pe care îl au pentru meci. Din anul 2007, când am câştigat centura, am visat că într-o zi îmi voi apăra titlul în faţa românilor. M-am pregătit bine, în ultimele luni nu l-am avut în cap decât pe Mendy. Îi mulţumesc lui şi echpei lui că au acceptat să vină în România şi să lupte cu mine. Mă simt foarte bine, chiar dacă sunt emoţionat şi simt presiunea. Vă promit tutror că voi face un meci bun şi că centura va rămâne la mine".

"Am avut mereu probleme cu greutatea, dar nu sunt probleme, este şi nutriţionista mea cu mine, urmez programul şi sunt convins că vineri nu voi avea probleme la cântarul oficil. Sunt pregătit bine şi fizic şi psihic, sunt conştient că Mendy nu a venit la plimbare la Bucureşti, ci a venit să-mi ia centura şi sunt gata să mă lupt cu el".

"Mendy este un boxer experimentat, un stângaci periculos care loveşte bine cu stânga şi trebuie să fiu atent"

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute: "Sunt foarte fericit să fiu aici în România. Este un moment important în cariera lui Lucian, se află la a optulea meci în care îşi apără centura mondială. Suntem onoraţi că vom avea acest meci în România, Lucian este foarte mândru că boxează aici. El este foarte bine pregătit ştie că are un meci foarte greu în faţa lui Jean-Paul Mendy, un adversar foarte puternic, neînvins şi s-a antrenat cu multă atenţie. Mendy nu are nimic de pierdut, presiunea este pe Lucian, dar lui îi place presiunea, aşa că sunt sigur că va face bine faţă momentului".

Jean-Paul Mendy a luat primul cuvântul: "Le mulţumesc oamenilor din România pentru ospitalitate. Sper să fac un meci bun, să mă ridic la nivelul asşteptărilor, pentru a le oferi iubitorilor boxului din România, spectacolul pe care îl aşteaptă".

În vârstă de 31 de ani, Lucian Bute este neînvins în cele 28 de meciuri dusputate la profesionişti, 23 dintre victorii reuşind să le obţină prin KO.Partida dintre Lucain Bute şi Jean-Paul Mendy va avea loc sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, într-o gală găzduită de Romexpo, în Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite