Kubica ar putea să înceapă să conducă din nou în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polonezul s-a accidentat grav în timpul unui raliu la începutul anului şi a suferit cinci intervenţii chirurgicale la mână şi la picior.

Polonezul Robert Kubica (Lotus), accidentat grav în timpul unui raliu la începutul anului şi care a suferit cinci intervenţii chirurgicale la mână şi la picior, ar putea să înceapă să conducă din nou în octombrie, a declarat managerul acestuia, italianul Daniele Morelli.

"Considerăm că în octombrie, Robert ar putea să-şi pună din nou casca pentru a arăta ce este stare. Nu putem vorbi direct de Formula 1, însă este important ca Robert să înceapă să conducă. Că este vorba de simulator, de o maşină pe şosea sau pe pistă nu este important. Ceea ce este important este ultimul pas pe care polonezul l-a făcut după o ultimă operaţie efectuată în urmă cu două săptămâni în urma căreia acesta şi-a recuperat mobilitatea normală a mâinii drepte", a declarat Morelli.

Managerul italian a adăugat că nu mai există nelinişti în ceea ce priveşte recuperarea lui Robert. "Trebuie să lăsăm natura să-şi facă treaba, pentru că nervii trebuie să se recupereze complet. Însă, nu mai există un obstacol concret. Este doar o chestiune de timp", a mai spus Morelli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite