Klitschko: "Nu eram pregătit sută la sută pentru meciul de sâmbătă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Klitschko
Vladimir Klitschko

Pugilistul Vladimir Klitschko, deţinător al titlurilor WBA-IBF-WBO la categoria grea, a declarat, într-un interviu, că nu era sută la sută pregătit din punct de vedere fizic pentru a boxa, sâmbătă, cu francezul Jean-Marc Mormeck, acesta fiind motivul pentru care meciu a fost amânat.

"Am sperat până la capăt, însă au apărut unele complicaţii. Nu eram pregătit sută la sută pentru meciul de sâmbătă", a declarat într-un interviu acordat postului RTL, la trei zile după operaţia în timpul căreia i s-a îndepărtat un calcul renal.

Klitschko a fost spitalizat, vineri, la Innsbruck, din cauza unor dureri abdominale. După scurt timp, pugilistul a revenit la antrenamente, la Kitzbuhel, dar ulterior a plecat în Germania pentru a fi operat. Sâmbătă, el a fost operat la Dusseldorf. Duminică, sportivul a fost internat din nou, din cauza unor complicaţii, care necesitau un tratament cu antibiotice şi analgezice.

"Sper să-mi revin cât mai repede, pentru a putea profita de sărbătorile care vin", a mai spus Vladimir Klitschko, în vârstă de 35 de ani, care nu a mai jucat un meci oficial din iulie, când l-a învins pe britanicul David Haye şi a unificat centurile WBA-IBF-WBO.

El are în palmares 56 de victorii, dintre care 49 prin KO.

Meciul dintre pugilistul Vladimir Klitschko şi francezul Jean-Marc Mormeck a fost reprogramat la 3 martie 2012, la Dusseldorf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite