Românii iau cu asalt gala K-1 din Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ciobanu (cu braţele ridicate) are o ascensiune spectaculoasă în K-1
Sebastian Ciobanu (cu braţele ridicate) are o ascensiune spectaculoasă în K-1

Cel mai important eveniment de local kombat al anului, gala K1 Praga, e în direct la Pro TV, sâmbătă, 12 decemrbie, de la ora 01:00. Ciobanu, Golescu, Lungu şi "CoCo" Rus sunt cei patru români care se bat în finala evenimentului.

Calificările pentru acest turneu s-au făcut la Arad în gala Local Kombat World Grand Prix 2009, unde meciul dintre Moroşanu şi Mighty Mo a fost cap de afiş. Mihaiţă Golescu a reuşit atunci să treacă de Vondracek şi să se califice în finala K1 de la Praga. Următorul pas important e să treacă în Cehia de Mladen Brestovac, în timp ce Sebastian Ciobanul trebuie să-i faca faţă olandezului Mounir Zekhini.

Marele absent de la Praga e Raul Cătinaş care nu poate participa la finală din cauza unor probleme personale. În locul lui va merge "CoCo" Rus care se va lupta într-un super-fight cu austriacul Patrick Berger. "Muntele Bihorului" Sandu Lungu pleacă şi el la Praga să facă spectacol într-un meci de MMA. După ce l-a spulberat pe Gladiatorul Justice Smith la Arad, Lungu speră să termine rapid şi meciul cu slovacul Rastislav Talarovic. În toată cariera sa, Lungu n-a ajuns niciodată în a doua runda. Orădeanul are 5 victorii şi o înfrângere, toate meciurile fiind încheiate în sub 3 minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite