Juniorii români, 8 medalii în primele două zile la CE de haltere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii români au câştigat 8 medalii, din care patru de aur, în primele două zile de concurs, la Campionatul European under 17 de haltere, din Polonia.

Primele medalii au fost de bronz pentru delegaţia României şi au fost câştigate, marţi, de Adelina Broască, la categoria 44 de kilograme, la stilul aruncat (71 kilograme) şi la total (126 kilograme). La stilul smuls, sportiva română a ridicat 55 de kilograme, clasându-se pe locul 6.

Miercuri, numărul de medalii a fost completat la categoria 48 kg feminin, respectiv 62 kg masculin. Laura Pricop a câştigat medalia de bronz la smuls (60 kg), pe cea de aur la stilul aruncat (85 kg), obţinând aurul şi la total (145 kg). La masculin, categoria 62 de kilograme, Flori Carp Bejenariu a smuls 119 kg, cu care a câştigat medalia de aur, iar la stilul aruncat a reuşit 145 de kilograme, cu care a cucerit medalia de argint. Cu 264 de kilograme, Bejenariu a câştigat şi medalia de aur la total.

"Obiectivul nostru a fost de câştigare a cinci medalii. Mai avem 4-5 sportivi în competiţia care se încheie duminică şi mai avem şanse la medalii. A fost o surpriză plăcută pentru noi până acum parcursul sportivilor noştri", a declarat, joi, pentru MEDIFAX, preşedintele FR Haltere, Nicu Vlad.

Campionatul European din Polonia, de la Cheichanow, rezervat sportivilor under 17, se va încheia duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite