Juniori la Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii locuitori din Cluj-Napoca doritori să înveţe să practive judo pot să se înscrie pentru iniţiere la clubul de specialitate al echipei Universitatea Cluj. Chiar dacă este

Micuţii locuitori din Cluj-Napoca doritori să înveţe să practive judo pot să se înscrie pentru iniţiere la clubul de specialitate al echipei Universitatea Cluj.

Chiar dacă este vacanţă, gruparea de la poalele Feleacului pune la dispoziţia celor interesaţi un site în care viitorii sportivi de performanţă pot afla toate tehnicile de luptă. Pagina de internet poate fi accesată la adresa www.judoucluj.artana.ro.

Antrenamentele au loc în sala Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din localitate, care se află pe strada Pandurilor, numărul 7. Numerele de telefon la care se pot face înscrieri sunt 0742.852.957, persoană de contact profesor Ion Petre Barboş, şi 0740.161.742, număr la care poate fi contactat un alt tehnician din club, Petra Konya.

Antrenamentele au loc în fiecare zi a săptămânii, în locaţia amintită mai sus, de la ora 18:30. Şedinţele de pregătire se încheie la ora 21:00. Sâmbăta, programul este de la ora 10:00 la ora 12:00, în timp ce duminica nu se desfăşoară antrenamente. Adresa de mail la care se pot obţine informaţii este judocluj@artana.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite