Jugănaru trage pentru JO 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de ciclism de la CS Dinamo s-a prezentat cu un nou preşedinte, în persoana lui Ştefan Laibner.

Aflată în postura celei mai vechi echipe de ciclism de la noi - a fost înfiinţată în 1948 -, dintre cele care încă mai activează, Dinamo va conta în acest sezon pe rutinaţii Alexandru Ciocan, Răzvan Jugănaru şi Marian Frunzeanu, primul fiind şi asistent al antrenorului Mircea Romaşcanu, care a revenit la gruparea bucureşteană.

Obiectivele sunt aceleaşi ca în anii trecuţi: câştigarea Turului României (5-12 iunie) la individual şi o bună clasare pe echipe, promovarea unor tineri ciclişti, dar şi susţinerea lui Jugănaru în tentativa sa de a obţine participarea la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, la mountainbike. „Ceea ce ar reprezenta o performanţă deosebită pentru acest sport, la noi", după cum a subliniat Vasile Selejan, secretarul general al FR de Ciclism.

Rutierii dinamovişti concurează în 2010 cu biciclete Giant, fiind sprijiniţi de un grup de sponsori din care fac parte Scorseze Security, Bikexpert.Met, Elita Construct 2002, Emmeduesport, Schwalbe şi Sidi. Ei au înregistrat patru victorii anul acesta în competiţiile interne şi cinci clasări în Top 10 la două curse afară, urmând a-şi încerca forţele în 16 mai, pe circuitul de la Dragonul Roşu, în Cupa Dinamo, care va fi reluată cu această ocazie.

Echipa Dinamo Scorseze: Alexandru Ciocan, Daniel Crista, Tamas Csicsaky, Marian Frunzeanu, Alexandru Galetschi, Traian Goga, Răzvan Jugănaru, Mike Petculescu, Mihail Rusu şi Mihai Varabiev. Antrenori: Mircea Romaşcanu şi Alexandru Ciocan. Mecanic: Teodor Drăgan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite