Judoka Corina Căprioriu, sportiva anului 2010 la CS Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana europeană la judo, Corina Căprioriu, a fost declarată, joi, sportiva anului 2010 de Clubul Sportiv Universitatea Cluj, fiind urmată de handbalista Magda Paraschiv şi de baschetbalistul Mihai Silvăşan.

Antrenorii şi specialiştii din cadrul clubului clujean au propus câte trei sportivi de la fiecare secţie, dar nu din cea proprie, după care au fost adunate punctele acordate fiecărui loc. În urma centralizării acestora, pe primul loc s-a situat sportiva Corina Căprioriu (99 de puncte), urmată de podium de handbalista de la "U" Jolidon Cluj, Magda Paraschiv (54 de puncte), şi de căpitanul echipei de baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj, Mihai Silvăşan (51de puncte), ambii vicecampioni naţionali cu formaţiile lor.

În Top 10 s-au mai situat, în ordine: handbalistele Florina Chintoan şi Mihaela Tivadar, voleibalistul Cosmin Ghimeş, judoka Diana Kovacs, handbalistul Călin Hagiu, atleta Nagy Judtih, Corneliu Faur (scrabble) şi judoka Loredana Ohâi.

În paralel cu ierarhia votată de antrenori, CS Universitatea a derulat timp de o săptămână şi un sondaj destinat fanilor, care au ales la rândul lor cei mai buni sportivi din 2010. Astfel, fanii au decis ca pe primele trei locuri să se afle handbalista Magda Paraschiv (535 de voturi), urmată de coechipiera sa, Florina Chintoan (336 de puncte) şi de judoka Loredana Ohâi (203 puncte).

"Anul 2010 a fost cel mai bun ca rezultate din ultimii 15, pentru clubul nostru, care a acumulat 8.062 de puncte, cu peste 2.000 mai multe decât anul trecut. În condiţiile diminuării drastice a resurselor financiare este cu atât mai mult o realizare pentru noi", a declarat directorul executiv al CS Universitatea, Ovidiu Vasu, la conferinţa de presă de joi.

Doar primii trei sportivi din ierarhia anuală vor fi recompensaţi financiar, cu sume modice. Astfel, Corina Căprioriu va primi 1.000 de lei, Magda Paraschiv 800 de lei, iar Mihai Silvăşan 600 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite