Judo/Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, locul 3 la Duesseldorf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioanele europene Alina Dumitru (cat. 48 kg) şi Corina Căprioriu (cat. 57 kg) au ocupat locul trei la concursul de Cupă Mondială la judo de la Duesseldorf (Germania).

Dumitru, campioană olimpică la Beijing, a fost învinsă în semifinale de Charline van Snick (Belgia), prin ippon, după ce câştigase pe rând cu columbianca Luz Alvarez (ippon), turcoaica Sumeyye Akkus (ippon) şi cu germanca Severine Pesch (waza ari). Tot la 48 kg, Carmen Bogdan a învins-o în primul tur pe Julia Pohl (Germania), prin yuko, după care a pierdut prin acelaşi procedeu la olandeza Birgit Ente.

Căprioriu a trecut pe rând de olandeza Juul Franssen (waza ari), mexicanca Ana Leon (waza ari) şi germanca Marlen Hein (yuko), înainte de a fi învinsă în semifinale de către japoneza Kaori Matsumoto (waza ari). Tot la 57 kg, Andreea Chiţu a învins-o pe sportiva marocană Fatima Zahra Chakir (ippon), pierzând apoi la portugheza Telma Monteiro (ippon).

La masculin, Laszlo Szoke (cat. 66) şi Marian Halas (81 kg) au fost învinşi în turul secund, Costel Dănculea (cat. 73 kg) a pierdut în sferturi, iar Daniel Matei a cedat în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite