Jo Jo Dan: “Voi demonstra lumii întregi că sunt mai bun decât Selcuk Aydin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jojo Dan este fericit că nu a dezamăgit România, cu toate că a pierdut controversatul meci din Turcia în care a luptat împotriva lui Selcuk Aydin. Aflat la Bucureşti la o conferinţă de presă Ionuţ ne-a povestit ce l-a impresionat cel mai tare după meci.

"Când s-a terminat meciul eu eram convins că am câştigat pentru că galeria turcilor era mută. Arbitrii au avut altă părere. Promoterul evenimentului a venit la mine m-a felicitat şi mi-a pupat mâna.M-a uimit acest gest. S-a apropiat de mine şi mi-a zis că decizia va fi una corectă. Se pare că nu ştia de fapt că am pierdut. Ceea ce a făcut spune multe despre ce s-a întâmplat de fapt acolo", a afirmat Jo Jo.

El a mărturisit că experienţa de la Istanbul, chiar dacă nu a fost una prea plăcută, îl va ajuta foarte mult în cariera sa.

"Mă bucur că am fost la Istanbul, a fost o experienţă extrem de benefică pentru mine din care am învăţat multe. Meciul în sine a fost unul extrem de greu, adversarul meu a fost unul cu lovituri tari şi extrem de puternic. Eu sper din tot sufletul că am reuşit să îmi fac datoria în ring, să boxez şi să nu îmi fac ţara de râs, dar se pare că pănă la urmă lucrurile au luat o altă întorsătură. Sper din tot sufletul la o revanşă să demonstrăm lumii întregi care este mai bun", a povestit acesta.

Sportivul român a afirmat că se simte mult mai bine la categoria la care a boxat sâmbătă seară."Mi-aş dori să lupt la 67 de kilograme, să fac performanţă. Mă simt mult mai bine şi la antrenamente la această categorie. Sunt mai puţin stresat cu pierderea kilogramelor. Mă antrenez mai bine, am mai multă energie, am mai multă putere în pumni. O să lupt acolo unde o să am şansa să o fac pentru titlul mondial. Ştiţi cum e vorba aia «câinele cu burta plină doarme sub căruţă, câinele cu burta goală muşcă». Nu aveam mai multă forţă decât turcul, dar vă asigur că el a simţit forţa pumnilor mei, l-am ghicit de două ori în burtă la sfârşitul rundei a noua şi la finalul meciului, în runda a 12-a".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite