Jo Jo Dan a pierdut primul meci la profesionişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, sâmbătă, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin. A fost prima înfrângere pentru român în 27 de partide la profesionişti!

La meciul de la Istanbul au asistat circa 9.000 de spectatori.

Selçuk Aydin, în vârstă de 27 de ani, este recunoscut pentru loviturile sale puternice, care i-au adus porecla de "Mini Tyson" (micul Tyson).

Chiar dacă Jo Jo Dan (26-0-1, 15 - KO) boxează, de obicei, la categoria superuşoară, el a mai boxat la categoria semimijlocie în 13 din cele 26 de meciuri din cariera sa de profesionist.

Ionuţ "Jo Jo Dan" Ion (26-0-0, 14 - KO) l-a învins, în data de 10 aprilie, pe Andre Marcos Do Nascimento şi şi-a păstrat titlul WBC Continental Americas la categoria superuşoară. Totuşi, pentru că timp de un an nu a reuşit să susţină un meci eliminatoriu la categoria superuşoară, românul a acceptat să boxeze la semimijlocie, unde îi va ţine locul americanului Luis Collazo, care s-a retras din cursa pentru titlul interimar WBC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite