Jo Jo Dan urcă din nou în ring pe 15 octombrie la Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul român Ionuţ Ion, alis Jo Jo Dan, va urca din nou în ring pe 15 octombrie la Montreal, în cadrul galei care are cap de afiş meciul dintre Lucian Bute, campion mondial IBF la supermijlocie, şi americanul Jesse Brinkley.

Este primul meci pentru Jo Jo Dan, după înfrângerea controversată în faţa turcului Selcuk Aydin la Intsanbul, în luna iunie, la categoria welter. A fost prima înfrângere a românului în 27 de meciuri disputate în ringul profesionist.

Jo Jo Dan (26 victorii, 14 KO, 1 înfrângere) va boxa cu argentinianul Andres Pablo Villafane (16 victorii, 5 KO, 5 înfrângeri, 3 egaluri), într-o luptă programată la categoria welter pe durata a 10 reprize.

În aceeaşi gală, Adrian Diaconu (26 victorii, 2 înfrângeri) va lupta la semigrea cu americanul Omar Sheika (30 victorii, 9 înfrângeri) pe durata a 10 reprize.

Lucian Bute, 26 victorii (21 prin KO), îşi va apăra pe 15 octombrie pentru a 6-a oară centura mondială în faţa americanului Jesse Brinkley, desemnat challenger oficial de IBF, cu un palmares de de 35 victorii (22 KO), şi 5 înfrângeri. Meciul are loc la Bell Centre din Montreal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite