JoJo Dan: „Mi-am făcut cel mai frumos cadou”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul a cucerit titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară după ce l-a lipit pe mexicanul Miguel Casillas de podeaua Sălii „Olimpia”. După Leonard Doroftei şi Lucian Bute, JoJo Dan este al treilea român care intră în posesia centurii WBC Intercontinental.

JoJo Dan a cucerit aseară, la Ploieşti, titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară, după ce l-a învins pe mexicanul Miguel Casillas prin KO.

Pugilistul român a început partida în stil de mare campion şi, după numai două runde, l-a clătinat serios pe Casillas. În repriza a şaptea, mexicanul a fost trimis la podea, însă a găsit puterea să continue. JoJo Dan a încheiat socotelile cu Miguel Casillas după 11 runde, atunci când boxerul sud-american a fost făcut KO.

„Am dat tot ce am putut şi sper că meciul a plăcut. Publicul a fost minunat, românii sunt superbi. Mi-am făcut cel mai frumos cadou de sărbători. Aş dori să dedic victoria fanilor, familiei şi prietenilor mei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu’’, a afirmat JoJo Dan, al treilea român care a obţinut centura WBC Intercontinental, după Leonard Doroftei şi Lucian Bute.

Cuvinte de laudă la adresa câştigătorului a avut şi Lucian Bute, cel care a fost la Ploieşti pentru a-şi susţine prietenul.

„Mexicanul a demonstrat că n-a venit aici doar pentru bani, a dus lupta până aproape de final, meritul KO-ului îi aparţine lui JoJo”, a spus Lucian Bute.

S-a format la clubul Dinamo Bucureşti

Ion Ionuţ, alias JoJo Dan, s-a născut pe 9 august 1981, la Giurgiu, şi s-a format ca boxer la clubul Dinamo Bucureşti. Cele mai importante partide la profesionişti ale lui au fost contra lui Paul Delgado (KO în repriza a 12-a) şi a fostului campion mondial Raul Balbi (KO în repriza a 3-a).

Românul este antrenat de Pierre Bouchard, are garda inversă şi şi-a ales drept cântec de intrare în ring melodia „Frate pentru frate’’ a celor de la Codul Penal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite