Jo Jo Dan aşteaptă cu nerăbdare lupta cu pugilistul turc Selcuk Aydin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul român Ionuţ Ion alias Jo Jo Dan aşteaptă cu nerăbdare meciul revanşă cu turcul Selcuk Aydin, căruia îi promite viaţă grea în meciul programat sâmbătă 26 noiembrie la Trabzon, pe durata a 12 reprize în cadrul categoriei welter.

Jo Jo Dan, 30 ani, cu 29 victorii în palmares, dintre care 16 înainte de limită, şi o singură înfrângere, speră să-şi revanşa în faţa turcului Selcuk Aydin (22 victorii), după înfrângerea la puncte, controversată, din iunie 2010, la Istanbul. WBC a impus de altfel, din cauza controversei iscate de acea luptă, rejucarea meciului.
Pugilistul român a ajuns duminica trecută la Trabzon şi a început de luni antrenamentele, la sala unde Aydin şi-a început cariera ca amator.

Aydin, 28 ani, deţinătorul centurii WBC Silver, este nr. 2 al categoriei welter versiunea WBC, în timp ce Jo Jo Dan este nr. 5. Câştigătorul meciului de sâmbătă devine challanger obligatoriu pentru campionul mondial Floyd Mayweather.

Promotorul pugilistului român, Chris Gănescu, era mulţumit de condiţiile găsite la Trabzon: ''Avem o cazare şi mâncare bună, ne simţim ca acasă. Poporul turc este o gazdă bună. Este un mare interes pentru luptă, postere sunt afişate în tot oraşul. Ei aşteaptă să vândă 7.500 de bilete''.

Marţi, Trabzonspor joacă un meci cu Inter Milano, în Liga Campionilor, şi Jo Jo Dan şi-a făcut timp să meargă în tribună şi pentru a se familiariza cu aprigii suporteri turci.

''Jo Jo Dan a spus că nu va lăsa să-i scape această şansă. Se simte puternic şi nu mai vrea să fie outsiderul în meciul de sâmbătă. Destul cu loviturile uşoare, este timpul să rănească pe cineva'', a declarat Gănescu, citat de site-ul boxinginsider.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite