Jo Jo Dan, învins din nou de Aydin. Turcul a sărit la bătaie şi după gongul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a pierdut la puncte meciul pentru centura WBC Silver la categoria semimijlocie, în faţa turcului Selcuk Aydin, sâmbătă, în cadrul unei gale ce a avut loc la Trabzon (Turcia). Arbitrii au acordat 113-112, 113-112, 115-111, în favoarea lui Aydin.

Jo Jo Dan, care a intrat în ring în ritmurile melodiei "Frate pentru frate" cântată de Codu' Penal, a rămas astfel la 29 de victorii la profesionişti, dintre care 16 prin KO. El a fost susţinut şi de campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute.

În celălalt colţ al ringului, Selçuk Aydin, în vârstă de 28 de ani, este recunoscut pentru loviturile sale puternice, care i-au adus porecla de "Mini Tyson" (micul Tyson). El a obţinut la Trabzon a 23-a victorie.

La finalul meciului, spectatorii au aruncat cu obiecte în ring, şi Selcuk Aydin a vrut să se bată cu cineva din colţul românului, potrivit Mediafax.

La 5 iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins de Selcuk Aydin într-o primă confruntare pentru centura WBC Silver. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul din 2010 dintre Jo Jo Dan şi Aydin să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată.

Învingătorul va deveni challenger obligatoriu pentru deţinătorul titlului WBC la semimijlocie, americanul Floyd Mayweather.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite