Jean Pascal: "Nu ţin neapărat să am un meci cu Bute, dar este ceva ce îmi cer fanii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Diaconu şi Jean Pascal
Adrian Diaconu şi Jean Pascal

Pugilistul canadian de origine haitiană Jean Pascal a declarat că nu ţine neapărat să boxeze cu Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, dar fanii îi cer acest lucru şi ar fi dispus să aibă o confruntare cu românul în 2012 sau în 2013, informează presa din Canada.

"Pentru 2012 am mai multe opţiuni. Aş putea avea un alt meci cu Hopkins sau un meci cu Chad Dawson, Carl Froch, Lucian Bute sau Tavoris Cloud... Nu îmi lipsesc opţiunile. Nu ţin neapărat să am un meci cu Bute, dar este ceva ce îmi cer fanii. Consider că am o rsponsabilitate faţă de fanii din Quebec. Ei m-au făcut să am bani. Fără fani Jean Pascal nu este nimic, la fel şi Lucian Bute. Deci este important să îi ascultăm şi, dacă ei îmi cer un meci cu Lucian Bute, nu spun nu. Sunt gata oricând, şi mâine dimineaţă.... De fapt, sincer să fiu poate nu ar fi bine mâine dimineaţă, pentru că mă antrenez ca să îmi elimin slăbiciunile din jocul meu. Însă nu aş avea nicio problemă pentru 2012 sau 2013", a spus Pascal, care a boxat în 2009 cu Adrian Diaconu şi l-a învins pe acesta în cele două meciuri disputate la Montreal.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite