Izbaşa: "Medalia asta e foarte importantă pentru mine. Nu ştiu dacă mă retrag după Olimpiadă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandra Izbaşa a readus României aurul olimpic la sărituri după o pauză de 8 ani, ultimul titlu olimpic fiind cucerit acum 8 ani, la Atena, de Monica Roşu.

"Medalia asta înseamnă extrem de mult pentru mine, deşi sincer nu mă aşteptam, pentru că eram ultima în concurs. A fost destul de dificil, a trebuit să am nervii destul de tari, dar am reuşit", a declarat Izbaşa după ceremonia de premiere. "Nu pot să zic că este o medalie de aur neaşteptată, săriturile, ca şi celelalte aparate, sunt un sport al nervilor, pentru că în finală nu iei absolut de loc contact cu aparatul şi cine este pregătit face surpriza. Când îţi auzi imnul ţării nu se poate explica în cuvinte senzaţia trăită", a mai spus Izbaşa.

image

"După a doua săritură am aşteptat nota, nu eram încă sigură, pentru că orice se poate întâmpla. Mă bucur că fac gimnastică, am trecut prin momente grele, dar acum nu are rost să le amintesc, sunt în prag să mai concurez încă o dată şi după aia o să vă spun şi eu ofurile. După olimpiada de la Beijing, am fost întrebată dacă mă vor revedea la olimpiada de la Londra. Era o întrebare dificilă, eu am spus să lăsăm timpul să treacă şi vom vedea ce va fi", a declarat campioana română după festivitatea de premiere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite