Iulian Ion Panait, locul 5 la CE de lupte greco-romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Ion Panait s-a clasat, sâmbătă, pe locul cinci la lupte greco-romane, categoria 66 de kilograme, la Campionatele Europene de la Dortmund. Panait a învins în primul tur în disputa cu polonezul Edgar Melkumov, iar apoi a câştigat şi următoarele două meciuri, cu francezul Fabien Guenot şi bulgarul Emilian Todorov. Sportivul român a fost învins apoi în semifinale de ungurul Tamaş Lorincz, intrând în recalificări, unde a fost

Tot sâmbătă, la categoria 120 de kilograme, Ionuţ Scutariu a fost eliminat din primul tur, la fel ca Tamaş Attila (84 kg), în timp ce Virgil Munteanu (55 kg) a părăsit competiţia în turul secund.

România a acumulat patru medalii, până în prezent, la CE de lupte de la Dortmund: două de argint, prin Georgiana Paic (59 kg) şi Estera Dobre (categoria 51 kg) şi două de bronz, obţinute de Cristina Croitoru (48 kg) şi Ştefan Gheorghiţă (84 kg, lupte libere).

Duminică vor mai concura, tot la lupte greco-romane, Eusebiu Diaconu, la categoria 50 de kilograme, Ionel Puşcaşu (60 kg) şi Alin Alexuc-Ciurariu (96 kg).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite