Ilie Năstase: "Mi-e aşa o frică de DNA, că mă sui în avion şi vin în ţară! Ruxandra Dragomir e o comunistă pedelistă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a declarat, miercuri, după ce conducerea FRT a sesizat DNA în privinţa unor nereguli financiare din perioada în care a fost preşedinte, că îi este atât de frică de procurorii anticorupţie şi de Ruxandra Dragomir încât se grăbeşte să prindă avionul să revină în ţară.

"Să mă dea în judecată după ce i-am lăsat câtea milioane de euro în contul federaţiei când am plecat. Acum ce să fac, să plâng că mă trimite ea la DNA? Şi eu repede o să mă duc la DNA, uite acum mă urc în avion să vin în ţară, că sunt în Franţa. Imediat mă duc, că mi-e o frică de DNA şi de Ruxandra Dragomir... În România orice prost poate face plângeri penale la DNA sau în altă parte. Dar să aducă dovezi, nu? Aşa, pe gură, putem toţi să acuzăm, dar să aducem şi dovezi. Eu ce să fac acum dacă au sesizat ei DNA-ul? Hai să sesizăm toţi DNA-ul că au fost comuniştii la putere, să dezgropăm morţii... Dacă toţi proştii fac acuzaţii la DNA, eu ce pot să spun? Ştiţi câţi proşti mă dau pe mine în judecată? Dar ce să fac, aşa este în România. Te cheamă fără să aibă dovezi. Şi tu, cel acuzat, trebuie să dovedeşti că eşti nevinovat. E exact invers faţă de cum se întâmplă în toată lumea", a spus Ilie Năstase, citat de cotidianul ProSport.

Fostul tenisman neagă faptul că ar fi avut loc nereguli în contabilitatea federaţiei cât timp a fost preşedinte. El susţine că procentul de 15 la sută din contractele de sponsorizare pe care le aduceau persoane din afara federaţiei este o cotă normală şi că a fost plătit nu numai fostei sale soţii, Amalia, ci şi altora. "Cât am fost preşedinte am spus că oricine vine cu sponsori are 15 la sută din contractul respectiv. Care este problema? Amalia (n.r. - fosta soţie) mi-a adus un sponsor şi federaţia a plătit procentul. La fel s-a întâmplat şi cu alte persoane. Ce este greşit? Nu e mai bine să îţi aducă cineva 100.000 de euro şi celui care îţi aduce să îi plăteşti procentul, iar federaţia să rămână cu 85.000 decât deloc? Ce era să fac, să stau cum stă ea acum, cu mâinile încrucişate, şi să aştept? Eu am adus bani la federaţie, în schimb ea nu a fost în stare să păstreze sponsorul care era deja la federaţie când a venit. Dacă ea este comunistă, să rămână aşa. Eu nu am fost nici comunist şi nici prost şi nici membru PDL. Să vedem cât îi mai merge şi cu PDL-ul, că nu mai durează mult, oricum", a adăugat fostul preşedinte al FRT.

Ilie Năstase, reclamat de Federaţia Română de Tenis la DNA pentru nereguli financiare

Hărădău: „Mi-e greaţă. Pun totul pe seama alegerilor. Vor mai fi conflicte"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite