Iată noua sală oficială a fetelor de la sexy Kombat (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Respect Gym 2-fotografii Marian Burlacu
Respect Gym 2-fotografii Marian Burlacu

Amenajată în circa trei luni, într-o hală dezafectată a fostei întreprinderi Semănătoarea (actualmente Sema Park), sala de fitness Respect Gym a fost inaugurată joi seară, în prezența unor practicanți de K1 și a unor vedete autohtone - Luis Lazarus, Ramona Gabor, Tolea Ciumac.

Component al clubului, Ionuț "Pitbull" Atodiresei, deținătorul titlului european VKN, a îndeplinit rolul de maestru de ceremonii, în timp ce Alin Panaite și Laura Aldulescu au tăiat panglica, în mod simbolic.

Vedeţi aici galerie de la inaugurarea sălii Respect Gym

"Toată aparatura e nouă, iar sala va fi deschisă și publicului larg. Tocmai asta a fost și ideea, ca oamenii obișnuiți să se poată antrena alături de luptători cunoscuți precum Atodiresei, frații Stoica. Avem o ofertă specială pentru studenți, iar oamenii de afaceri și vip-urile sunt așteptate seara. De altfel, aici se pregătesc și fetele de la Sexy Kombat", a declarat antrenorul Panaite. După ce au pozat alături de invitați, fetele de la "Sexy Kombat" au urcat și în ring, iar doi tineri luptătorii de 15 ani, Marco Ionescu și Leo Popescu, au făcut o demonstrație de kickboxing.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite