Iată cele mai penibile scuze ale sportivilor dopaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Testele antidopaj pozitive provoacă uneori reacţii surprinzătoare din partea sportivilor. Le Post. fr a trecut în revistă câteva dintre cele mai fanteziste scuze ale sportivilor suspectaţi de dopaj. Unii din ei arată că imaginaţia nu are limite.

"E de la pasta de dinţi" - a spus alergătorul german Dieter Baumann, campion olimpic în 1992. El a afirmat că un necunoscut i-a pus o substanţă dopantă în pasta de dinţi. A fost sancţionat cu doi ani de suspendare.

"Este pentru câinele meu astmatic" - ciclistul belgian Franck Vandenbourcke a dat această explicaţie.

"Nu pentru mine, ci pentru penisul meu" - atletul american LaShawn Merritt a pretins că a luat DHEA pentru a-şi mări penisul.

"Este de la o cremă pentru hemoroizi" - a spus Lance Armostrong în 1999, afirmând că foloseşte o cremă pentru posteriorul său, greu încercat în timpul curselor.

"Am sărutat o femeie care avea cocaină pe gură" - este scuza pe care a găsit-o tenismanul francez Richard Gasquet când a fost găsit pozitiv la cocaină.

"Este de la o friptură" - a spus ciclistul spaniol Alberto Contador când a fost depistat pozitiv, afirmând că a mâncat carne contaminată cu clenbuterol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite