România la World Winter Masters Games

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a participat la prima ediţie a World Winter Masters Games, un gen de olimpiadă de iarnă, pentru toate categoriile de vârstă, care s-a desfăşurat la Bled (Slovenia), cu două echipe de hochei pe gheaţă, reuşind să ocupe un merituos loc doi.

La competiţie au participat aproximativ 3.000 de sportivi, la cinci discipline: hochei pe gheaţă, schi alpin, biatlon, cross country, sărituri cu schiurile, dar, pentru divertisment, organizatorii au decis să includă şi o disciplină sportiva care nu face parte din categoria sporturilor de iarnă: futsal.

Prima reprezentanta a României a participat la categoria de vârstă +40, în componenţa căreia s-au regăsit foşti internaţionali, marea majoritate provenind de la SC Miercurea Ciuc. Această echipă a debutat cu o victorie în faţa finlandezilor de la PPS 2003, 4-1, urmată de un succes categoric cu slovenii de la HK Jelen, scor 10-1. Singurul eşec a fost înregistrat, la limită, 3-4, cu echipa slovenă Ledne Grce, iar în ultima partidă reprezentativa noastră a învins cu 6-1 pe sârbii de la Belgrad Old Stars.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite