Hochei/Tom Skinner cere sacrificiu antrenorilor români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala de hochei a României
Naţionala de hochei a României

Selectionerul reprezentativei Romaniei de hochei pe gheata, canadianul Tom Skinner, a declarat ca antrenorii romani vor trebui ca pe viitor sa-si sacrifice timpul liber pentru a se perfectiona in aceasta meserie.

"Seminarul organizat in Romania a constituit un mare success, iar conducerea federatiei, prin domnii Tanczos Barna, si Marius Gliga, au adus antrenorilor romani prezenti oportunitatea sa auda si sa observe diferite teme si concepte specifice jocului de hochei. Participantii vor trebui sa isi sacrifice timpul lor liber si pe viitor pentru a se perfectiona ca antrenori”.

Tom Skinner a spus ca actualul director tehnic al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Marius Gliga, trebuie sa primeasca in continuare credit. “Cu ajutorul antrenorilor romani responsabili de aceste doua programe, antrenorii canadieni au fost capabili sa asigure o instruire la cel mai inalt nivel. Inca odata, Marius Gliga si echipa federala trebuie sa primeasca sprijin pentru continuarea acestor actiuni”.

De asemnea, antrenorul nationalei Romaniei a precizat ca actiunile organizate la nivelul echipelor nationale U18 si U20 au fost eficiente.

“Campurile echipelor nationale U-18 si U-20 , au fost foarte eficiente. Jucatorii au continuat consolidarea in conceptele deja cunoscute si au vazut si lucruri noi. Au muncit din greu si au parut sa participe activ la provocarile pe care le-au intampinat pe parcursul antrenamentelor. In ultimii doi ani, i-am vazut progresand mult din punct de vedere al jocului tactic, dar si in performante".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite