Hochei: România participă la turneul Cupa Challenge din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Naţionala de hochei pe gheaţă a României va participa în perioada 11-13 noiembrie la turneul de la Sanok (Polonia), din circuitul Euro Ice Hockey Challenge, alături de formaţiile Poloniei, Olandei şi Croaţiei.

Vineri, de la ora 17,00, România întâlneşte echipa gazdă, sâmbătă va înfrunta Croaţia (17,00), iar duminică va juca împotriva Olandei (15,00).

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), Barna Tanczos, a declarat că reprezentativa Ungariei va juca în locul naţionalei Kazahstanului la turneul Challenge Cup de la Miercurea Ciuc, după ce oficialii federaţiei din Kazahstan au anunţat că naţionala de seniori nu va mai participa la nicio competiţie de acest gen în acest an, din raţiuni financiare.

''Din punctul meu de vedere, va fi un turneu foarte puternic, cu meciuri tari din care echipa României are numai de câştigat. Aşa cum am mai spus-o, România poate progresa numai participând la astfel de turnee, cu echipe puternice'', a declarat Tanczos.

Turneul de la Miercurea Ciuc, tot din circuitul din circuitul Euro Ice Hockey Challenge, se va desfăşura în perioada 12-18 decembrie, cu participarea echipelor României, Ungariei, Ucrainei şi Poloniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite