Hănescu, la două puncte de surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O accidentare la coapsă l-a împiedicat pe Victor Hănescu (foto) să devină eroul turneului Master Series de la Madrid, românul abandonând în setul al treilea al întâlnirii cu sârbul Novak

O accidentare la coapsă l-a împiedicat pe Victor Hănescu (foto) să devină eroul turneului Master Series de la Madrid, românul abandonând în setul al treilea al întâlnirii cu sârbul Novak Djokovic, la scorul de 7-6, 6-7, 1-3.

Venit din calificări, Victor Hănescu s-a aflat la doar două puncte de eliminarea numărului trei mondial şI al treilea favorit al turneului. Hănescu a anulat diferenţa de 70 de locuri ATP dintre el şi sârbul Novak Djokovic.

După 7-6 în primul set, românul a împins şi al doilea act în tie-break. După ce sârbul a condus cu 4-1 Victor a egalat la cinci şi se afla la numai două puncte de bomba turneului.

Djokovic a profitat însă de o minge uşoară greşită de român şi apoi a egalat situaţia la seturi cu un backhand perfect. Victor nu a mai putut menţine echilibrul în setul al treilea, o accidentare forţându-l să se retragă la scorul de 3-1 pentru sârb. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite