Handbaliştii stelişti şi-au asigurat viitorul în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal masculin Steaua MFA Bucureşti a învins  în deplasare pe vicecampioana Sloveniei, Cimos Koper, scor 30-29, ­într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. „Militarii” nu

Echipa de handbal masculin Steaua MFA Bucureşti a învins  în deplasare pe vicecampioana Sloveniei, Cimos Koper, scor 30-29, ­într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. „Militarii” nu mai pot pierde, astfel, locul trei în grupă care asigură calificarea mai departe în Cupa Cupelor.

Prima repriză a fost controlată de roş-albaştri, care la pauză conduceau cu 15-13. Steliştii au accelerat în a doua repriză, distanţându-se la şase goluri (23-17). Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Stavrositu şi de Şania, fiecare câte şase, Nadoveza a marcat cinci goluri, Georgescu şi Rudic, câte patru, Ilieş, trei goluri, Cian şi Mazilu, câte un gol.

Înaintea meciului, antrenorul „militarilor”, Nicolae Munteanu, a fost demis, jocul fiind coordonat atât de pe banca tehnică, cât şi din teren, de interul dreapta Bozo Rudic. Succesul de ieri-seară se adaugă victoriilor cu Cimos Koper din tur (28-26) şi Cehovski Medvedi (34-32), iar Steaua a acumulat şase puncte şi are şanse chiar la o calificare istorică pentru România în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite