Golul anului in hochei? (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitoare stea in NHL, canadianul John Tavares a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului din hocheiul mondial in amicalul dintre selectionatele de tineret ale Canadei si Slovaciei (7-0).

Pentru canadieni, hocheiul pe gheata este o adevarata religie, iar fiecare competitie mondiala la care participa nationalele "frunzei de artar" lanseaza pe piata noi staruri ale sportului cu crosa si pucul. O astfel de viitoare stea se anunta a fi John Tavares, liderul echipei de tineret care a inceput, vineri, atacul celui de-al cincilea titlu mondial consecutiv la acest nivel, in competitia gazduita de orasul canadian Ottawa.

Considerat principala tinta a marilor echipe in Draft-ul de vara din NHL, Tavares a facut spectacol la meciul de pregatire dintre Canada si Slovacia, disputat la inceputul saptamanii si incheiat cu un categoric 7-0 in favoarea nordicilor. Mai mult decat atat, a marcat si un gol catalogat de specialisti drept cel mai frumos al anului 2008, un gol in care a manevrat pucul in aer cu abilitatea unui tenismen. Dovada o aveti mai jos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite