Glen Johnson: "Simt că îl voi bate pe Bute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul jamaican Glen Johnson a declarat, pentru 8countnews.com, că îşi doreşte să îl învingă prin KO pe Lucian Bute, în 5 noiembrie, apreciind că experienţa sa reprezintă un avantaj şi că poate să se impună în faţa românului.

Cu siguranţă aş prefera să nu se ajungă la decizia arbitrilor-judecători. Pentru că nu ştii ce se poate hotărî. Sunt concentrat asupra meciului şi cu siguranţă aş prefea un KO. Văd multe lucruri la jocul lui Bute, de care pot profita. Ştim care sunt atuurile sale şi care îi sunt slăbiciunile. Vrem să eliminăm lucrurile pe care el le face bine. În mod sigur experienţa mea reprezintă un avantaj. Când te uiţi la palmaresul său, nu vezi pe cineva care m-ar învinge. Am văzut că a avut probleme în unele meciuri. Trebuie să ştii cum să te lupţi cu cei de la cel mai înalt nivel şi simt că acolo sunt eu. Abordăm meciul cu această atitudine şi simt că voi câştiga", a spus Johnson.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.

Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite