Gimnastică/Medaliaţii la CE Berlin vor urca pe podium în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Europeană de Gimnastică (UEG) a anunţat că premierea sportivilor medaliaţi la Campionatele Europene de la Berlin va avea loc în aer liber, în centrul oraşului. Campionatele Europene de gimnastică vor debuta miercuri, printre cei aproape 300 de participanţi numărându-se şi cei opt reprezentanţi ai României: Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Diana Chelaru şi Amelia Racea (feminin), respectiv Flavius Koczi, Vlad Cotună, Andrei Mu

Luni şi marţi au fost programate antrenamentele oficiale, iar miercuri competiţia va debuta cu calificările la feminin, urmate joi de cele similare masculine. Vineri va avea loc concursul de individual-compus (feminin şi masculin), iar sâmbătă şi duminică, finalele pe aparate.

UEG a anunţat că premierea medaliaţilor în cele trei zile de finale va fi efectuată în centrul Berlinului, în apropierea Sony Center. O altă inovaţie a organizatorilor este amplasarea de ecrane uriaşe în Potsdamer Platz, unde vor avea loc şi concerte.

De asemenea, nu vor avea loc obişnuitele conferinţe de presă cu sportivii medaliaţi, interviurile urmând a fi acordata într-o zonă mixtă, la finalul fiecărei subdiviziuni de concurs.

Singura conferinţă de presă din cadrul CE de la Berlin este programată vineri, de la ora 12.00, înaintea recepţiei oficiale a Federaţiei Germane de Gimnastică, al cărei invitat special este cancelarul Angela Merkel.

Ceremonia de deschidere a Campionatelor Europene va începe în aceeaşi zi, la ora 15.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite