Marian Drăgulescu şi Ana Porgras, cei mai bun gimnaşti români din 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu a cucerit două titluri mondiale în 2009
Marian Drăgulescu a cucerit două titluri mondiale în 2009

Marian Drăgulescu şi Ana Porgras au fost desemnaţi cei mai buni gimnaşti ai anului 2009 de către Federaţia Română de Gimnastică. La gimnastică aerobică, cel mai bun sportiv a fost Valentin Mavrodineanu.

Marian Drăgulescu, dublu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Londra, la sol şi sărituri, este urmat în clasamentul masculin de Flavius Koczi, medaliat cu argint la CM de la Londra, Robert Stănescu, Cosmin Popescu, Marius Berbecar, Adrian Bucur, Daniel Popescu, Ovidiu Buidoso, Alin Jivan si Andrei Muntean.

În ierarhia feminină, Ana Porgras, medaliată cu bronz la paralele la CM de la Londra, este urmată de Anamaria Tamârjan, Gabriela Drăgoi, Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Dana Trenca, Daniela Andrei, Larisa Iordache şi Diana Bulimar.

La gimnastică aerobică, Valentin Mavrodineanu, cel mai bun sportiv al anului, este urmat în clasament de Mircea Brânzea, Mircea Zamfir, Cristina Nedelcu, Petru Porime-Tolan, Florin Nebunu, Ferdinand Răileanu, Cristina Antonescu, Cosmin Muj şi Corina Constantin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite