Gimnastică-FOTE: Larisa Iordache, medaliată cu aur la individual compus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnasta româncă Larisa Iordache şi-a adjudecat medalia de aur de campioană absolută la Festivalul olimpic al tineretului european (FOTE), câştigând, joi, detaşat, concursul individual compus de la Trabzon (Turcia), cu un total de 57,550 puncte, în timp ce medaliata cu argint, italianca Erika Fasana, a obţinut cu 2,1 puncte mai puţin - 55,450 p, iar medaliata cu bronz, tot din Italia, Elisa Meneghini, a totalizat 54,800 puncte.

Notată cu cele mai bune note din concurs la paralele (14,250), bârnă (15,150) şi sol (14,600) şi cu a doua notă la sărituri (13,550), Larisa Iordache a fost vedeta reuniunii care a desemnat cea mai completă gimnastă a competiţiei.

Cealaltă sportivă din România din acest concurs, Georgiana Gheorghe, a terminat pe locul 17, cu un total de 51.50 puncte.

În concursul de gimnastică, înaintea întrecerilor pe aparate, unde se decernează nu mai puţin de 10 seturi de medalii, România a cucerit o medalie de aur, prin Larisa Iordache, la individual compus, şi 2 de argint, prin echipa feminină şi Daniel Rădeanu, la individual compus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite