VIDEO Gimnastele vor împărţi 30.000 de euro pentru performanţa de la Bruxelles. Ponta: "Voi dubla aceste premii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum e şi normal, performanţa obţinută de gimnastele românce la Campionatul European de la Bruxelles va fi răsplătită de către autorităţile române.

UPDATE, ora 11.30: Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că Guvernul României va dubla primele pentru gimnastele românce care au luat medalii la Bruxelles: "I-am felicitat pe membrii delegaţiei şi, mai mult decât felicitări, am vorbit deja cu ministrul de Finanţe, cu domnul Florin Georgescu, şi miercuri o să facem şi noi ce ţine de Guvern, o să dublăm toate primele pe care le primesc în mod normal fetele, pentru a da un semnal că merită recompensată performanţa şi pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice că o să găsim banii necesari pentru a recompensa, aşa, în mică măsură, cât se poate face, zona de efort".

"Am plâns când am văzut rezultatele fetelor. Banii pe care îi vor primi, adică 29.095 de euro în total, sunt pe deplin meritaţi. Le voi aştepta (n.r. - azi), la aeroport, aşa cum se cuvine unor campioane", ne-a declarat Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport, conform "Libertatea".

Iată cum se vor împărţi banii

Cătălina Ponor - aur cu echipa, aur la bârnă, argint la sol (8.223 €)
Larisa Iordache - aur cu echipa, aur la sol, argint la bârnă (8.223 €)
Sandra Izbaşa - aur cu echipa şi aur la sărituri (6.325 €)
Diana Bulimar - aur cu echipa (3.162 €)
Raluca Haidu - aur cu echipa (3.162 €)

Citeşte aici, într-un interviu EXCLUSIV acordat cotidianului "Adevărul" de către preşedintele COSR, Octavian Morariu, cât va primi o gimnastă medalitată cu aur la Jocurile Olimpice

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite