Ghiţă Mureşan sprijină piticii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul jucător din România care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan (foto), va organiza, începând cu data de 29 iulie, o tabără de iniţiere şi de pregătire în baschet. La acest camp pot

Singurul jucător din România care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan (foto), va organiza, începând cu data de 29 iulie, o tabără de iniţiere şi de pregătire în baschet. La acest camp pot participa toţi copiii care au vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Cea de-a doua ediţie a taberei organizate de fostul mare jucător al Universităţii Cluj este destinată doar băieţilor.

Pentru a putea face parte din cei care se vor prezenta la camp, trebuie să trimiteţi un mail la adresa contact@u-mobitelco.ro, în care să fie specificat numele şi vârsta copilului. Tabăra este structurată în două etape.

În săptămâna 29 iulie - 2 august se vor pregăti copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani, în timp ce în perioada 5-9 august vor avea loc antrenamentele pentru cei care au între 10 şi 14 ani. Taxa de înscriere este de 20 de lei, iar persoana de contact este Dorin Pintea, telefon 0732.408.389.

Programul de antrenamente este împărţit după cum urmează: dimineaţă, între orele 9.00 - 12.00, şi după-amiaza, de la 15.00 la 18.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite